© 2019 by luis trevino architects

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
1/15

Private House Renovation  •  Battledean Road, London, UK  •  Completed 2015

 

This is a single story side & rear extension, achieving the increase the size of the property and bring natural light in the kitchen. The impact on the current structure will be kept to a minimum and the project will also seek to balance out the communal and private spaces within the property. By opening up to the garden with a sensitive approach of appropriate scale and minimal architectural language, the local character of the area will be maintained and reinforced. The same approach has been adapted to bring in to fruition the rear roof extension. This will give the client a space in which they can feel comfortable both physically and in terms of budget, while at the same time staying within the required parameters for being awarded a Lawful Development Certificate. Collaborative work with Crafted Cabinetry