© 2019 by luis trevino architects

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
1/4

Rear Extension  •  Watford, London  •  On Hold 2017

‚Äč

This project aims to open the south side of the house and refurbish the ground floor kitchen/dining/ Entry, in order to introduce natural light, create a balance spaces, between the communal and private areas of the house reducing bathroom sizes by relocating it thus adding efficiency to the current layout. By rationalizing the kitchen/Utility space in an appropriate scale and with optimal architectural changes, where we look to maintain and enhance the character of the house and the local area. This will provide the clients with a space that both matches their budget and which they can feel physically comfortable, while staying within the required parameters for the awarding of a Full Planning Permission, if required.