© 2019 by luis trevino architects

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
1/4

Private House Renovation  •  Weston Park, London, UK  •  Completed 2015

 

This was a project to make an extraordinary kitchen extension. We were approached by Paul and Anushya to extend and refurbish their late Victorian Semi in Weston Park, Crouch End, North London. The brief was to first and foremost extend the kitchen but bring more and easier visual and physical connections to the garden. We looked at the potentials of connecting, not only to the garden, but to the rear living room, which would bring it back to live with garden and kitchen spacial synergies.  This had further knock-on effects on the level above so a terrace off the spare bedroom/office was enlarged and natural light was brought in from the ceiling. We identified opening up the entrance to this first floor space in order to get a glimpse of the garden tree tops from the front entrance.

‚Äč